Creatief


cursus.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Creatief
Have glas
Basisworkshop glasfusen.
http://glas.kunst-en-licht.nl

Joke\'s Papier maché
Fantasiebeelden met humor en emotie Het gaat meestal om vrolijk gekleurde dieren fantasiefiguren of mensen, maar ook abstracte figuren maakt ze. Al haar beelden zijn handgevormd en uniek.\r\nHaar creaties zijn kleurrijk, fantasievol humoristisch en origineel, figuren die je dus met een lach bekijkt. Soms bewerkt ze een beeld geheel of gedeeltelijk met mozaïek, wat heel verrassend is. Ook hierbij gebruikt ze vrolijke kleuren.\r\nKenmerk: speels, vrolijk en soms vertederend.
http://websitemaker.jokes-papier-mache.nl/

Wiserock Sound Studios
Professionele opnamestudio met radiokwaliteit producties, bekende muziekproducers & de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en België.
http://wiserock.nl

Zeefdrukken
Beeldend kunstenaar louise de wit maakt zeefdrukken, tekeningen, schilderijen en illustraties. ze geeft creatieve cursussen en workshops zeefdrukken op papier en textiel. het atelier is het grootste atelier aan de werf aan de oudegracht in utrecht.
http://www.louisedewit.nl

Gerelateerd
 • Alpha-cursus van start in Andreaskerk
 • Nieuwe groep jongeren start met cursus Citytrainers
  Met acht enthousiaste jongeren is afgelopen week de tweede cursus Citytrainers van start gegaan. Met het volgen van deze cursus worden zij opgeleid om sportactiv
 • Cursus 'Gein met je konijn' van kinderboerderij Ulebelt De..
  Hoe geef ik mijn konijn of cavia een avontuurlijk leven? Die vraag kunnen ze bij kinderboerderij de Ulebelt in Deventer heel goed beantwoorden. Zo goed zelfs dat hun cursus 'Gein met je konijn (of cavia)' de Ida Zilverschoonprijs heeft gekregen.
 • Maken in Srebrenica
  VersPers is een internetmagazine voor maatschappelijk betrokken jongeren (18-35 jaar). Een goed journalistiek medium moet volgens de ?VersPers filosofie? geen supermarkt zijn dat zijn aanbod afstemt op de vraag van de klant. Het moet een speciaalzaak zijn, met producten die niet altijd 'lekker' of 'leuk' zijn, maar wel gezond en dus belangrijk.
 • Alpha-cursus Ypenburg
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.

 • Privacybeleid