Creatief


cursus.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Creatief
Have glas
Basisworkshop glasfusen.
http://glas.kunst-en-licht.nl

Joke\'s Papier maché
Fantasiebeelden met humor en emotie Het gaat meestal om vrolijk gekleurde dieren fantasiefiguren of mensen, maar ook abstracte figuren maakt ze. Al haar beelden zijn handgevormd en uniek.\r\nHaar creaties zijn kleurrijk, fantasievol humoristisch en origineel, figuren die je dus met een lach bekijkt. Soms bewerkt ze een beeld geheel of gedeeltelijk met mozaïek, wat heel verrassend is. Ook hierbij gebruikt ze vrolijke kleuren.\r\nKenmerk: speels, vrolijk en soms vertederend.
http://websitemaker.jokes-papier-mache.nl/

Wiserock Sound Studios
Professionele opnamestudio met radiokwaliteit producties, bekende muziekproducers & de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en België.
http://wiserock.nl

Zeefdrukken
Beeldend kunstenaar louise de wit maakt zeefdrukken, tekeningen, schilderijen en illustraties. ze geeft creatieve cursussen en workshops zeefdrukken op papier en textiel. het atelier is het grootste atelier aan de werf aan de oudegracht in utrecht.
http://www.louisedewit.nl

Gerelateerd
 • Cursus tuinreservaten start 12 februari, inschrijven voor ..
  Wil je meer weten over tuinreservaten? De IVN-cursus hierover start donderdag 12 februari. Je hoeft niet veel te weten van de natuur, dat leer je tijdens die cursus. Geef je op als je meer wilt weten over en doen voor planten, dieren, vogels met je tuin.
 • Start Alpha-cursus Ede
  Start Alpha-cursus Ede
 • Fysio Physics verzorgt cursus bekkenbodem revalidatie met ..
  Fysio Physics verzorgt cursus bekkenbodem revalidatie met pelvictrainer - Nationale Zorggids
 • Cursus kleding maken, leerzaam en gezellig
  Al 26 jaren geeft Ria Scheffer de cursus 'kleding maken'. Zij heeft door de jaren heen veel mensen enthousiast weten te maken om zelf kleding te maken.
 • Leden Hobbycentrum Boxmeer starten cursus sieraden maken
  BOXMEER - Creatievelingen kunnen zich op maandag 31 augustus uitleven met een cursus sieraden maken in Hobbycentrum Boxmeer. De cursus is het eerste deel in een reek van 3. Deelnemers leren solderen en schakels maken. De overige cursussen zijn op 14 september en 28 september. Het adres is de Valendries 28 in Boxmeer. Tijd: 13.30 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.hobbycentrumboxmeer.nl

 • Privacybeleid