Cursus Tekenen


cursus.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Cursus Tekenen
Artedu - Vakantiecursussen
Artedu - vakantiecursussen, creatieve workshops frankrijk: tekenen / schildschilderen, schrijven, fotografie, beeldhouwen, zang, muziek, filosofie en culinaire creatieve cursussen.
http://www.artedu.nl/

Cursus tekenen en schilderen
Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto’s en video’s delen met anderen. naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. u kunt tevens uw eigen weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2009/mei/06/cursus_tekenen_en_schilderen

Cursus tekenen en schilderen
Beschrijving vakantie cursus tekenen en schilderen
http://www.roozendael.nl/tsmidl.html

Cursusnetwerk
Cursusnetwerk voor gratis en betaalde online cursussen en workshops, gratis cursus, online cursus, gratis cursus mandala tekenen; leer mandala's tekenen met deze gratis online cursus
http://www.cursusnetwerk.nl/cursusmateriaal/persoonlijke-ontwikkeling/cursus-mandala-s-tekenen.html

Cursussen workshops
Cursussen, workshops in boetseren, wasboetseren, edelsmeden, schilderen, tekenen, portret tekenen,aquarelleren. studio r in rotterdam. cursus voor kinderen. voor beginners en gevorderden in rotterdam.
http://www.studior.nl/

D schildercursus in Frankrijk
Schildercursus in alle rust en ruimte. Vijf daagse teken- en schildercursus op het schitterend gelegen Chteau Le Nouillon. In Normandi, met zn golvende landschap, sfeervolle dorpjes en veel rust en ruimte. Z wil je graag (beter) leren schilderen.
http://www.schilderles-in-normandie.com/

Leer tekenen
Leer tekenen
http://www.leertekenen.nl/

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Tekenen @ Creatief
Tekenen @ Creatief
http://www.leren.nl/rubriek/vrijetijdsbesteding/creatief/tekenen/

Workshop en cursus schilderen en tekenen
Workshop schilderen en cursus schilderen en tekenen voor volwassenen en kinderen. diverse schilderworkshops en cursussen.
http://home.planet.nl/~holdi016/workshop.htm

Gerelateerd
 • Cursus Muziekparade vanaf 7 jaar bij RIQQ
  DIEREN ? In de cursus Muziekparade leert je kind op een speelse manier noten lezen
 • Bit-cursus: Betere band
  Dressuur, springen, grondwerk, recreatie, het maakt niet uit welke tak van sport we doen of op welk niveau. Want het allerbelangrijkst is de band ons paard
 • Cursus tuinreservaten start 12 februari, inschrijven voor ..
  Wil je meer weten over tuinreservaten? De IVN-cursus hierover start donderdag 12 februari. Je hoeft niet veel te weten van de natuur, dat leer je tijdens die cursus. Geef je op als je meer wilt weten over en doen voor planten, dieren, vogels met je tuin.
 • Cursus 'koken met voedsel dat van vuilnisbak is gered'
  Beter goed gejat dan slecht verzonnen. In 2011 bezocht Marthe van der Hilst in Amsterdam twee keer een ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Nieuw: cursus VERZORGING THUIS voor mantelzorgers
  Steeds meer mensen verzorgen thuis een partner of een ander familielid. Speciaal voor deze groep organiseren het Steunpunt Mantelzorg Utrecht van U Centraal en S

 • Privacybeleid